Kleine woning

Kleine woning

Deze woning is geschikt voor 4 volwassenen. De 5de persoon kan alleen een kind zijn tot en met 3 jaar, waarvoor een kinderledikantje aanwezig is. Deze woning ligt samen met de grote woning op het landgoed Härom Diö (De Drie Noten) aan de rand van het dorp Csemö, een dorp dat bekend staat als het meest fleurige dorp van Hongarije. De woning is onlangs verbouwd tot een comfortabel woonhuis en staat in de schaduw van drie grote notenbomen.

Voor en achter het huis zijn grote terrassen aangelegd waar je in de zon of in de schaduw kunt genieten van het weidse uitzicht over de velden en de bossen. De mooie tuin is voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie. In de tuin is een gemeenschappelijke zandbak en schommel en een mooi zwembad van 6 x 4 meter. Voor de kinderen is er nog meer speelgoed aanwezig.

Op het terrein is een apart gemeenschappelijk gebouw voorzien van een wasmachine, droogtrommel, strijkbout en strijkplank. Ook zijn daar nog een extra douche en wastafel aanwezig. De auto kan  geparkeerd worden binnen het afgesloten terrein .De grote suppermarkten zoals Tesco en Lidl liggen op een afstand van 6 km en zijn 24 uur per dag  en 7 dagen per week geopend. Er zijn restaurants op een afstand van 3 km en u kunt daar gebruik maken van Nederlandse menukaarten. Wat verder van huis is een paardenshow, en op een afstand van 8 km is een zwemparadijs met maar liefst 17 glijbanen.

De prachtige en bezienswaardige hoofdstad Boedapest is maar 68 km verwijderd. Een groep van 10 personen kan natuurlijk ook het andere huis op het zelfde landgoed huren. Voor beschikbaarheid van beide woningen kijkt op de kalender van beide woningen. Deze kunt u zien tijdens het boeken.

Bekijk foto's van de kleine woning »

Boeken »

Accommodaties in De Drie Noten

accommodatie1

De kleine woning

Deze woning is ook kompleet ingericht en heeft in totaal 2 slaapkamers

Meer informatie
accommodatie1

De grote woning

De woning is compleet ingericht en voorzien van een keuken badkamer wc, woon en eetkamer en 3 ruime slaapkamers

Meer informatie
accommodatie1

Beide woningen

Het is mogelijk om zowel de kleine woning als de grote woning tegelijkertijd te huren.

Meer informatie