Beide woningen

Beide woningen

Het landgoed Hârom Diö (De Drie Noten) ligt aan de rand van het Dorp Chemö, een dorp dat bekend staat als het meest fleurige dorp van Hongarije. De accommodaties zijn zeer recent verbouwd tot comfortabele woningen, voor 5 en 7 personen, rond een binnenplaats in de schaduw van (U raad het al) - drie notenbomen. De beide woningen bieden in totaal plaats aan 10 volwassenen en twee kinderen tot en met 2 jaar.

We hebben voor en achter het huis grote terrassen aangelegd, waar je dan heerlijk van de zon of van de schaduw gebruik kan maken en heerlijk kan genieten van de weidse bossen en velden.De mooie tuin is aangelegd door de buurman en is voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie. In de tuin bevind zich ook een schommel voor de kinderen en natuurlijk het mooie zwembad van 6x4 meter. Dit zwembad wordt bijgehouden door de beheerder. Voor de kinderen is er nog meer speelgoed aanwezig.

Op het terrein is een apart gebouw voorzien van een extra badkamer, wasmachine, droogtrommel, strijkbout en strijkplank. De auto kan geparkeerd worden binnen het afgesloten terrein. Al de gebouwen zijn voorzien van inbraak alarm.

De grote supermarken zoals de Tesco en de Lidl liggen op een afstand van 6 km en zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Wanneer u uit eten wilt dan zijn de restaurant te vinden binnen 3 km. De menu kaarten zijn vertaald in het Nederlands. Verder kunt u genieten van de paardenshow, en op een afstand van 8 km is een zwemparadijs dat is zowel voor jong en oud met maar liefst 17 glijbanen.

Een aanrader is een bezoek te brengen aan Boedapest het is voor het hele gezin goed af te leggen met de trein met een afstand van 68 km. Dit is natuurlijk een prima plaats voor twee gezinnen die samen van hun vakantie willen genieten, en ook zo af en toe behoefte hebben aan een stukje privacy.

Meer afbeeldingen »

Boek de beide woningen »

Accommodaties in De Drie Noten

accommodatie1

De kleine woning

Deze woning is ook kompleet ingericht en heeft in totaal 2 slaapkamers

Meer informatie
accommodatie1

De grote woning

De woning is compleet ingericht en voorzien van een keuken badkamer wc, woon en eetkamer en 3 ruime slaapkamers

Meer informatie
accommodatie1

Beide woningen

Het is mogelijk om zowel de kleine woning als de grote woning tegelijkertijd te huren.

Meer informatie